2018-10-30 06:06:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió: - Fékezze magát, ez ma a legfontosabb!

Napi horoszkóp október 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Nap a Skorpió jegyében, a Hold a Rák jegyében jár. Felpörögnek az események, ami okozhat némi stresszt. Feleslegesen, hiszen így legalább behozza a munkahelyi lemaradásait. A közúti forgalomban legyen óvatos!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Az égiek segítenek beteljesíteni egy régi vágyát, a karrierjében azonban nem számíthat erre a hátszélre. Alaposan fontolja meg a döntéseit, mielőtt állást foglalna, és semmit se bízzon a véletlenre!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A mai nap anyagi okokból párkapcsolati és üzleti téren sem lesz felhőtlen. Szánjon időt, energiát a kedvesére, aki több figyelemre vágyik! A közös programok közelebb hozzák majd önöket egymáshoz.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Rák jegyében áll. Erős öntudatról gondoskodik, mert felerősíti a Nap hatása, ami a Skorpió jegyében látható. Döntse el, hogy mi a fontos az ön számára, egyértelműen, és kerülők nélkül. A környezete kimondottan jól fog reagálni erre.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Mars a Vízöntő jegyében áll, az Oroszlán jegyével szemben. Ez a fényszög erősen igénybe veszi önt. Sok minden beviharzik az életébe. Nem tudja, hogy mihez is fogjon először. Mérlegelje, hogy mi a fontos, és senkinek se engedje meg, hogy nyomást gyakoroljon önre.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Többször is úgy érezheti, összecsapnak a hullámok a feje felett. Váratlan meglepetések érhetik, és azon kaphatja magát, hogy megint túlórázik. Egy váratlan bevétel révén belevághat otthona felújításába.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Szakmailag minden gördülékenyen megy, így több időt tölthet a szeretteivel, barátaival. Az utóbbi hónapok magányosan teltek? Ha hajlandó nyitni mások felé, komoly meglepetést tartogathat a mai nap.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az Uránusz szemben áll a Vénusszal, és ez könnyen szerelmi vitákhoz, sőt, akár viharos szakításhoz is vezethet. Fékezze magát, ez ma a legfontosabb! Este nézzen meg egy filmet, vagy olvasgasson, ne ma akarja tisztázni a problémákat.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Rák jegyében van. A családi teendőkre tevődik át a hangsúly, de örök optimizmusa átsegíti majd a nehézségeken. Pénzügyeiben pozitív változás várható, főleg, ha eddig a kintlévőségei miatt aggódott.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Végre a sarkára áll, és véghezviszi, amit már rég meg kellett volna tennie. Ugyanakkor egy kicsit túlságosan is csípős lehet a nyelve... Fortuna révén kedves ajándékot kaphat, vagy pluszbevételre tehet szert.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Tartson ki az elképzelései mellett, ha másokra hallgat, előnytelen helyzetbe kerül! Kedvez a mai nap a komoly otthoni beszélgetéseknek. Ne féljen, a párja mindent megtesz, hogy mielőbb túl legyenek a nehezén!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Kifejezetten energikus lesz, késztetést érez, hogy a munkahelyétől kezdve az otthonáig mindent megújítson. Pénzügyi téren is kedvező periódus jön. Ám egy barátja nem olyan megbízható, mint hiszi!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: